Ζήτηση Ακινήτου

H αγορά γης, οικοπέδου, μόνιμης ή εξοχικής κατοικίας αποτελούσε πάντα τη μεγαλύτερη μακροπρόθεσμη επένδυση. Η απόφαση για αγορά ακινήτου δεν είναι μια απλή απόφαση, καθώς επηρεάζεται από τις οικονομικές συνθήκες και πολλούς άλλους παράγοντες. Για αυτό το λόγο το μεσιτικό γραφείο μας θεωρεί πρωταρχικής σημασίας τις ενέργειες πριν την υπόδειξη ενός ακινήτου.

Έπειτα ακολουθεί η διαδικασία υπόδειξης του ακινήτου, βάσει τον χαρακτηριστικών που εσείς επιθυμείτε. Σε πρώτη φάση επικοινωνούμε μαζί σας, μετά την ένδειξη ενδιαφέροντος, ώστε να προσδιορίσουμε τον τύπο ακινήτου, την τοποθεσία του, τα χαρακτηριστικά του γνωρίσματα καθώς και το χρηματικό ποσό που θέλετε να διαθέσετε.

Η ομάδα της BEREAL είναι εκεί για την εξυπηρέτηση σας.

Σε δεύτερη φάση και μετά από συνεννόηση σας υποδεικνύουμε τα υπάρχοντα ακίνητα και αν το επιθυμείτε σας οδηγούμε να το επισκεφτείτε μαζί με τον έμπειρο μεσίτη μας.

Αν πρόκειται για κάτοικο του εξωτερικού, το γραφείο μας θα αναλάβει πλήρως τα διαδικαστικά για να πραγματοποιήσετε ταξίδι στην Ελλάδα, την έκδοση Golden Visa καθώς και όλων των ενεργειών μεταβιβάσεων ακινήτων.

Το μεσιτικό μας γραφείο  δίνει έμφαση στις υποστηρικτικές υπηρεσίες των αγοραπωλησιών είτε είστε Έλληνας ή επενδυτής τρίτης χώρας.

Ζήτηση Ακινήτου
Όνοματεπώνυμο
Όνοματεπώνυμο
Όνομα
Επώνυμο

Latest Posts

Σύγκριση ακινήτων

Σύγκριση
Translate »