1. Ξεκινά από τον πύργο Σταυρονικήτα στην περιοχή Σάνη, περνά μέσα από το μαγευτικό δάσος και του υγροτόπους της περιοχής Ν.Φώκαιας και καταλήγει πάλι στον πύργο (2 ½ ώρες, υψόμετρο μέχρι 22 μ. 

2. Αυτή η διαδρομή ξεκινά πάλι από την περιοχή Σάνη και συγκεκριμένα από το Porto Sani Village και καταλήγει στη Σίβηρη. Το τοπίο είναι υπέροχο δασοσκεπές και υπάρχουν αρκετά σημεία από όπου η θέα είναι καταπληκτική. (προγραμματισμένη επιστροφή, 20 km, υψόμετρο μέχρι 60 μ.)

 3. Ξεκινά από την παραλία του Ποσειδίου και περνά από τον δασικό δρόμο προς Καλάνδρα, και καταλήγει πάλι στην παραλία, η διαδρομή είναι εύκολη αλλά πολύ όμορφη. (2 ώρες, υψόμετρο 80μ) 

 4. Αρχίζει από το Πολύχρονο και ανεβαίνει στο δάσος που βρίσκεται δυτικά του φτάνει στη λιμνούλα με τις νεροχελώνες και καταλήγει πάλι στο Πολύχρονο.

 5. Από την Κρυοπηγή κατευθύνεται προς το μικρό και γραφικό χωριό του Κασσανδρινού μέσα από ένα όμορφο δάσος. ( μακρινή διαδρομή, υψόμετρο 200μ) 

 6. Από το χωριό Χανιώτη κατευθύνεται προς το εσωτερικό της χερσονήσου και φθάνει σε σημείο από το οποίο μπορείς να θαυμάσει τη Ν.Σκιώνη και ένα πανέμορφο τοπίο. Το τέλος της διαδρομής είναι και πάλι η Χανιώτη. (υψόμετρο 300μ)

Σύγκριση ακινήτων

Σύγκριση
Translate »