Πωλείται μονοκατοικία με φανταστική θέα στο Πολύχρονο

  • €1,100,000

Προεπισκόπηση

ID Ακινήτου: BR-23236
  • Βίλλα
  • Τύπος ακινήτου

Περιγραφή

Στο Πολύχρονο , πωλείται υπέροχη μονοκατοικία 670 τ. μ. με ιδιωτική πισίνα και υπέροχη θέα στον Τορωναίο κόλπο. Το ακίνητο διαθέτει 4 επίπεδα, είναι χτισμένο σε 1770 τ. μ. οικόπεδο. Αποτελείται από 3 ξεχωριστές και αυτόνομες κατοικίες στο ίδιο κτήριο, που ασφαλώς μπορούν να λειτουργήσουν και ως μία ενιαία ή δύο, και συγκεκριμένα : μία κατοικία που καταλαμβάνει ολόκληρο τον 2ο όροφο και δύο μεζονέτες, που καταλαμβάνουν η καθεμία το ήμισυ του ισογείου και 1ου ορόφου. Στο κτίριο υπάρχουν 6 υπνοδωμάτια και 7 μπάνια. Το κτήριο διαθέτει επίσης υπόγειο πάρκινγκ 5 θέσεων, με γκαραζόπορτα με τηλεχειρισμό, ενώ στο υπόγειο βρίσκονται και βοηθητικοί χώροι (λεβητοστάσιο, αντλιοστάσιο, δύο αποθήκες και W.C.). Διαθέτει σύγχρονο υδραυλικό ασανσέρ 4 στάσεων. Και οι τρεις κατοικίες διαθέτουν : τζάκι, θέρμανση πετρελαίου, κλιματισμό σε όλους τους χώρους, ηλεκτρικώς χειριζόμενα ρολά κουφωμάτων, 2 υπνοδωμάτια (που μπορούν εύκολα να γίνουν 3), λουτρό, W.C. και όλον τον απαραίτητο οικιακό εξοπλισμό μιας κατοικίας, δηλ : έπιπλα, κρεββάτια, ηλεκτρικές συσκευές, σκεύη κουζίνας, πιατικά και ποτήρια. Υπάρχει πισίνα διαστάσεων 9,5Χ5,5 μέτρων με αυξανόμενο βάθος από 0,50 μ. ως 1,70 μέτρα και ιδιωτικός κήπος 1200 τ.μ. Απόσταση από την θάλασσα 250μ.

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή ΑΦΜ. 

Αν δεν έχουμε σήμερα το ακίνητο που καλύπτει τις ανάγκες σας, καταχωρήστε ζήτηση με e-mail και άμεσα θα ενημερωθείτε μόλις το αναλάβουμε.

Για πιο γρήγορη επικοινωνία συμπληρώνετε την αίτηση ενδιαφέροντος μέσα σε κάθε ακίνητο και σας καλεί η γραμματεία για ραντεβού.     

Διεύθυνση

Λεπτομέρειες

Ενημερώθηκε στις 26 Μαρτίου, 2024 στις 5:47 μμ
  • ID Ακινήτου: BR-23236
  • Τιμή: €1,100,000
  • Τύπος ακινήτου: Βίλλα
  • Κατάσταση ακινήτου: Πώληση

Προγραμματίστε μια περιήγηση

Tour Type

Στοιχεία επικοινωνίας

Προβολή ακινήτων
lemi2023
  • lemi2023

Ρωτήστε για αυτό το ακίνητο

0 Αξιολόγηση

Ταξινόμηση κατά::
Leave a Review

Leave a Review

Παρόμοιες καταχωρίσεις

Σύγκριση ακινήτων

Σύγκριση
lemi2023
  • lemi2023
Translate »